Bådtransport

Bådtransport er en teknisk tung opgave. Det kræver sit snilde og udstyr, at kunne transportere en båd op af vandet i den ene havn, kører den til en anden havn og placere den sikkert i vandet igen. Hos Aars Vognmandsforretning har vi styr på alt, som der skal bruges når der ønskes en bådtransport. Vi har styr på erfaringen, da vi har mere end 43 års erfaring i branchen og har udført et utal af løft og transport af både af forskellige størrelser. Derfor ved vi også hvor meget en båd betyder for dig og at ridser er fuldstændig uacceptabelt. Vi har alt udstyret, som kræves for at kunne løfte din båd op af havnen på sikker vis, så du med ro kan slappe af og lade os om det tunge løft. Vores fokus er på dit behov ved bådtransporten, så vi behandler din båd som var det vores egen.

 

Vores kranbil er specialbyggede til at kunne varetage de løft, som kræves ved bådtransport. Det er en nødvendighed at have en specialbygget kranbil, da bådens skæve dimensioner gør den anderledes end almindelig container løft. Det er ikke kun kranen, som vi har skarpe krav til, vores lad på kranbilen, kan hurtigt indstilles efter din båds dimensioner, hvilket giver en hurtig og effektiv transport. Vores justerbare lad gør det muligt for os at kunne transportere alle typer og størrelser af både. Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os i dag, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

 

Vi kan løfte fra både havn og grund, så hvis du skal have transportere en købt båd, som står på grund, så kan vi hurtigt og effektivt køre ud og hente båden og få den transporteret til din nærmeste havn.

kontakt os For at få et tilbud på din opgave

Har du også en opgave du skal have løst? Udfyld formularen og bliv kontaktet med et tilbud. 

Sikker og Kompetent Bådtransport

Vores specialbyggede kranbil giver dig trygheden til at kunne overlade alt arbejdet til os, men vores chauffører er lige så ”specialbyggede” som vores kranbil, da deres mange års erfaring i branchen og erfaring med arbejdsopgaven har klædt dem perfekt på til enhver form for bådtransport. Vores rutinerede chauffører står altid klar til at besvare dine spørgsmål, så har du spørgsmål så skriv eller ring i dag, så kan vi svare på hvordan vi kan hjælpe dig.

Trods vi er hurtige og effektive ved vi også godt at arbejdsopgaven er speciel. Det er vigtigt at vi er omhyggelige med enhver form for bådtransport, da de mindste fejl kan få store konsekvenser når vi håndterer din båd. Vi transporterer din båd med omhu og tekniske snilde, da vi skal bedst muligt have placeret din båd på ladet og få den afbalanceret. Vi har en masse viden når det kommer til bådtransport, meget af denne viden er ikke særlig interessant for den almindelig bådejer at vide, men du kan med tryghed vide at vi har styr på vores arbejde og skulle du alligevel have spørgsmål til vores erfaring og viden, så tag endelig fat i os, så vi kan bekræfte vores kompetencer.

En båd er for mange som en bil eller et lækkert sommerhus, så det at overlade din bil eller sommerhus til en anden person kan være en stor beslutning. Ligeledes med din båd, det er vigtigt at du kan stole på din vognmand, så du ved at båden er i gode hænder. Dit behov er i højsædet hos Aars Vognmandsforretning og vi udfører din bådtransport med stor faglig integritet og til en billig pris.

Få din båd sikkert på vandet – bestil bådtransport hos Aars Vognmandsforretning. 

 

Vil du have et tilbud på specialtransport, kan du kontakte os ganske uforpligtende på telefon 98 62 23 99 eller skrive til os på kontakt@aars-kran.dk

Ofte stillede spørgsmål

Vi tilbyder professionel bådtransport, der er skræddersyet til dine behov. Vi anvender forskellige metoder afhængigt af din båds størrelse og vægt. Dette kan omfatte brug af specialdesignede trailere, lastbiler eller kranløft. Vores erfarne team sørger for, at din båd transporteres sikkert og korrekt.

Prisen for bådtransport afhænger af flere faktorer. For at få en nøjagtig prisvurdering, anbefaler vi at kontakte os direkte. Vi tager højde for båden størrelse, destination og de specifikke krav i forbindelse med transporten. Det vil give os mulighed for at give dig et tilpasset tilbud, der passer til dine behov.

Prisen for et kranløft til bådtransport afhænger af flere faktorer, herunder bådens størrelse, vægt og transportafstand. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov. For at få en præcis prisvurdering, opfordrer vi dig til at kontakte os direkte, så vi kan diskutere dine krav og give dig et tilbud, der passer til din situation.

Specialtransport og blokvognstransport

Specialtransport

Specialtransport og blokvognstransport

Baksning

Specialtransport og blokvognstransport

Sengetrailer

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.