Din vognmand med kranbil

Hos Aars Vognmandsforretning tilbyder vi alt indenfor professionel kranservice til erhverv og private. Vi hjælper kunder med transport og kranopgaver i hele Danmark. Så har du brug for en kompetent vognmand med kran til at udføre din opgave? Så er Aars Vognmandsforretning den rette partner for dig.

Transport med kran gør det muligt at læsse større leverancer og materialer. Det kan blandt andet være containere, byggematerialer, maskiner, sand, grus og glaselementer. Hos Aars Vognmandsforretning har vi et stort udvalg af kraner, herunder lastbilkraner og mobilkraner. Vi gør det muligt for dig, at hejse og flytte tunge materialer ind på ønskede placeringer.

Effektiv transport & kranførelse

Hos os har vi over 40 års erfaring som vognmand med kran og vi har igennem årene beskæftiget os med en lang række opgaver. Vi udfører også specialtransport, som i forlængelse af opgaver, hvor kranopgaver med ekstra store og tunge elementer har behov for transport fra A til B. Vi sikrer en effektiv transport, hvor vi både er vant til de åbne landeveje og tætte bygader, så uanset dit gods, så kan du være sikker på, at vores erfaring sørger for en hurtig og effektiv løsning.

To opgaver er sjældent ens og derfor er vores hjælp ikke kun kranopgaver og transport. Vi kan også hjælpe med baksning og mange andre komplicerede opgaver, som de fleste ikke har udstyr til, at kunne varetage selv. Vores sortiment og erfaring gør os i stand til, at håndtere hele aspektet af transportopgaver, helt fra små udlejningsopgaver til store pakkeløsninger. Ved de større projekter går vi altid meget op i, at planlægge udførelsen til punkt og prikke for, at arbejdsopgaven forløber sig bedst muligt.

kontakt os For at få et tilbud på din opgave

Har du også en opgave du skal have løst? Udfyld formularen og bliv kontaktet med et tilbud. 

Sikker og Kompetent Kranservice

Uanset opgaven har vi fokus på sikkerhed og leverance. I og med at vi har så mange års erfaring, har vi stor indsigt i, hvordan og hvorledes en opgave løses bedst og mest sikkert. Du kan derfor altid tage kontakt til os, hvis du skal have hjælp til opgaver, hvor der er behov for en kran.

 

Vi tager imod både store og små opgaver og vi kan hjælpe med længerevarende projekter ved for eksempel et byggeri.  Ønsker du at entrere med en kompetent vognmand, der er sikker i leverancen, står vi parate til at hjælpe dig, når du har behov for det.

fuld service

Du kan regne med den fulde service hos Aars Vognmandsforretning, vi er ikke bare din vognmand, vi kan hjælpe dig med alle former for kranservice, transport, baksning og alt ind i mellem. For os er sikkerhed en stor faktor og som kunde skal du have en garanti for, at det du får læsset, også bliver forsvarligt pakket og transporteret, så der ikke opstår skader under transporten. Derfor gør vi vores for at sikre, at alt er forsvarligt pakket og tætnet, så du kan have ro i sind under hele transporten.

Både før og efter transporten hjælper vi dig. Vi sørger for at planlægge hele ruten, så den er så optimal, som muligt. Derefter sørger vi for at læsse dit gods, så det er klar til den tur, som det skal på. Når vi ankommer til det aftalte aflæsningssted, så aflæsser vi selvfølgelig godset, så om det er en båd, som skal sænkes i havn eller en maskine, som skal sættes forsigtigt på jorden, så har vi prøvet det før. 

Vil du have et tilbud på specialtransport, kan du kontakte os ganske uforpligtende på telefon 98 62 23 99 eller skrive til os på kontakt@aars-kran.dk

Specialtransport og blokvognstransport

Specialtransport

Bådtransport

BÅDTRANSPORT

Specialtransport og blokvognstransport

Baksning

Specialtransport og blokvognstransport

Sengetrailer

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.