Din bæredygtige vognmand

Hos Aars Vognmandsforretning går vi meget op i, at afsætte et så lavt Co2 aftryk som overhovedet muligt og sikre en grøn omstilling. Derfor er vi skiftet til et renere brændstof, som ikke kun mindsker vores Co2 aftryk, men også udleder langt færre skadelige stoffer og røg, som almindelig diesel udleder.

 

Vi bruger i dag GTL Fuel, som er et flydende brændstof til vores dieseldrevne motorer, som alene er fremstillet på naturgas, i stedet for råolie. GTL Fuel betyder kort fortalt Gas-To-Liquid, som er beskrivelse af at omdanne naturgas til flydende brændsel. Du kan læse meget mere om vores GTL Fuel her.

Sengetrailer

Vores Fælles Fremtid

Hos Aars Vognmandsforretning er vi aldrig færdige med at gå grønnere. Vi ønsker hele tiden at bidrage til den grønne omstilling og finde grønnere alternativer i vognmandsbranchen. Vi er klar over at vognmandsbranchen er en af de store forbrugere af brændstof og af denne grund alene, har vi ansvar for at mindske den skadelige Co2 udledning. Igennem GTL Fuel bidrager vi til at mindske forbrændingen af råolie, men selvom dette er godt, er vi ikke færdige med at gå grønnere.

 

Vi sørger for at alle vores vogne bliver fornyet og opgraderet løbende, så de hele tiden bliver grønnere og mere effektive. Dertil sørger vi også for at vores medarbejdere har den nyeste viden omkring at være bæredygtige og mindske forbruget af brændstof.

Vi tilbyder for eksempel

Hvis du har brug for en professionel vognmand, er du altid velkommen til at ringe til os på vores telefonnummer 98 62 23 99 eller skrive til os på vores e-mail kontakt@aars-kran.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.