baksning af maskiner og maskintransport

​Hos Aars Vognmandsforretning tilbyder vi professionel og effektiv baksning og maskintransport til dig, der har behov for en kvalitetsbevidst vognmand i Vesthimmerland, Aars og Nordjylland. Vi har 43 års erfaring, og er således blevet specialister i baksning og maskintransport.

Har du brug for en kran til baksning, har vi altid en klar til dig og kan hjælpe dig sikkert og trygt med din opgave. Vi er et seriøst vognmandsfirma, som gør en dyd ud af at levere en service, som indfrier vores kunders forventninger.

Har du noget, der skal bakses, eller en maskine, der skal transporteres, kan du være sikker på, at vi har den nødvendige erfaring og viden om, hvordan man bærer sig ad med din konkrete opgave. I vores tid i branchen har vi set de fleste scenarier, så lad os om at hjælpe dig.​

kontakt os For at få et tilbud på din opgave

Har du også en opgave du skal have løst? Udfyld formularen og bliv kontaktet med et tilbud. 

Sikker MASKINTRANSPORT

Ønsker du en vognmandsforretning, der ved, hvad det drejer sig om, er vi klar til at hjælpe dig med sikker og effektiv baksning og maskintransport. Vi flytter maskiner og store objekter ganske sikkert, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi har stor respekt for dine ting og passer på dem, som var de vores egne. Alle vores medarbejdere er erfarne fagfolk, og der er stort set ikke en opgave, der er umulig for os.

 

Vi klarer alle former for baksning og maskintransport. Står du og skal bruge en kran til baksning, er alle vores kranbiler terrængående. Vi kan klare alle former for opgaver, og ved hvordan vi skal bære os ad, således at transporten er sikker og effektiv.

Vi tilbyder baksning som for eksempel:

Har du en opgave inden for baksning og maskintransport, som ikke er nævnt her, er vi helt sikre på, at vi stadig kan klare det. Vi har hjulpet rigtig mange kunder gennem snart et halvt århundrede, og vi er ganske kompetente til vores arbejde. Vores mål er din tilfredshed, og derfor gør vi gerne det lille ekstra, som gør din oplevelse ekstraordinær.

Vi finder en løsning på din udfordring, så kontakt os endelig, hvis du står og mangler hjælp til professionel og kompetent baksning og maskintransport til en billig pris. Ring på 98 62 23 99 eller skriv til kontakt@aars-kran.dk 

Specialtransport og blokvognstransport

Specialtransport

Bådtransport

BÅDTRANSPORT

Specialtransport og blokvognstransport

Sengetrailer

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.