Specialtransport & Blokvognstransport

Hos Aars Vognmandsforretning tilbyder vi professionel specialtransport til private og erhverv i Vesthimmerland nær Aars og Nordjylland. Har du brug for en kompetent vognmand til en specialopgave, hvor der kræves særligt transportudstyr, er vi den rette til opgaven.

 

En specialtransport er altid forskellig, da både gods og lokationer er forskellige. Derfor er det vigtigt at du som kunde, kan vide dig sikker på at dit gods kommer fra A til B på en sikker og effektiv måde. Vi er både vant til de åbne landeveje og de tætte bygader, så uanset dit gods, så kan vi bruge vores mange års erfaring til at sørge for at du får transporteret det hurtigt og effektivt.

 

Som tidligere nævnt, så er der ikke to opgaver der er ens, så vi har mange forskellige former for erfaring. Vi har blandt andet erfaring med bådtransport, så vi kan hurtigt og sikkert få løftet din båd fra havn til blokvogn og videre rundt i Danmark. Uanset størrelsen på transporten, så står vi klar til at levere en god service og en effektiv specialtransport. Vores erfaring er din sikkerhed.

Effektiv specialtransport

Vi har 43 års erfaring som vognmand og har gennem årene beskæftiget os med en lang række forskelligartede opgaver. Vi udfører eksempelvis specialtransport med blokvogn, som har en kørehøjde på kun 30 cm. Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at få transporteret noget.

 

Vores hjælp er ikke blot transporten, men vi kan også hjælpe med baksning af maskiner og andre komplicerede opgaver, som de fleste ikke har udstyr til at kunne gøre selv. Vi har et stort sortiment af udstyr, som vi har til rådighed, når vi skal pakke vores blokvogne. Vi har styr på blokvognene og tilladelserne, så vi kan håndtere alle former for transport. Så hvis du står med et arbejde, som haster, så tag endelig fat i os, så kan vi se om vi ikke kan rykke hurtigt ud og få transporteret dit ønskede gods.

Arbejdsopgaven

Som tidligere nævnt, så ikke to opgaver er ens, så vi har mange forskellige former for erfaring. Vi har blandt andet erfaring med bådtransport, så vi kan hurtigt og sikkert få løftet din båd fra havn til blokvogn og videre rundt i Danmark. Uanset størrelsen på transporten, så står vi klar til at levere en god service og en effektiv specialtransport. Vores erfaring er din sikkerhed.

kontakt os For at få et tilbud på din opgave

Har du også en opgave du skal have løst? Udfyld formularen og bliv kontaktet med et tilbud. 

Sikker og Kompetent Specialtransport

Uanset opgaven har vi fokus på sikkerhed og leverance. I og med at vi har så mange års erfaring, har vi stor indsigt i, hvordan og hvorledes en opgave løses bedst og mest sikkert. Du kan derfor altid tage kontakt til os, hvis du skal have flyttet noget eller transporteret maskinel.

 

Vi tager imod både store og små opgaver og kan hjælpe med længerevarende projekter ved for eksempel et byggeri.  Ønsker du at entrere med en kompetent vognmand, der er sikker i leverancen, står vi parate til at hjælpe dig, når du har behov for det.

fuld service

Du kan regne med den fulde service hos Aars Vognmandsforretning, vi er ikke bare din vognmand, vi kan hjælpe dig med alle former for transport, baksning og alt ind i mellem. For os er sikkerhed en stor faktor, som kunde skal du have en garanti for at det, som du får transporteret, også bliver forsvarligt pakket og transporteret, så der ikke opstår skader under transporten. Derfor gør vi vores for at sikre at alt er forsvarligt pakket og tætnet, så du kan have ro i sind under hele transporten.

 

Både før og efter transporten hjælper vi dig. Vi sørger for at planlægge hele ruten, så den er så optimal, som muligt. Derefter sørger vi for at læsse dit gods, så det er klar til den tur, som det skal på. Når vi ankommer til det aftalte aflæsningssted, så aflæsser vi selvfølgelig godset, så om det er en båd, som skal sænkes i havn eller en maskine, som skal sættes forsigtigt på jorden, så har vi prøvet det før.

Vil du have et tilbud på specialtransport, kan du kontakte os ganske uforpligtende på telefon 98 62 23 99 eller skrive til os på kontakt@aars-kran.dk

Bådtransport

BÅDTRANSPORT

Specialtransport og blokvognstransport

Baksning

Specialtransport og blokvognstransport

Sengetrailer

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.