​Specialtransport til private og erhverv

Hos Aars Vognmandsforretning tilbyder vi professionel specialtransport til private og erhverv i Vesthimmerland nær Aars og Nordjylland. Har du brug for en kompetent vognmand til en specialopgave, hvor der kræves særligt transportudstyr, er vi den rette til opgaven.

Vi har 43 års erfaring som vognmand og har gennem årene beskæftiget os med en lang række forskelligartede opgaver. Vi udfører eksempelvis specialtransport med blokvogn, som har en kørehøjde på kun 30 cm. Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at få transporteret noget.

Sikker og kompetent specialtransport

Uanset opgaven har vi fokus på sikkerhed og leverance. I og med at vi har så mange års erfaring, har vi stor indsigt i, hvordan og hvorledes en opgave løses bedst og mest sikkert.

Du kan derfor altid tage kontakt til os, hvis du skal have flyttet noget eller transporteret maskinel. Vi tager imod både store og små opgaver og kan hjælpe med længerevarende projekter ved for eksempel et byggeri. 

Ønsker du at entrere med en kompetent vognmand, der er sikker i leverancen, står vi parate til at hjælpe dig, når du har behov for det.

Kontakt os for at få et tilbud på din opgave

Vil du have et tilbud på specialtransport, kan du kontakte os ganske uforpligtende på telefon 98 62 23 99 eller skrive til os på taudahl@firma.tele.dk.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Firmaoplysninger​

  ​Aars Vognmandsforretning A/S

  CVR: 28867166

  Hjortkjærsvej 23

  9600 Aars​

 Kontaktoplysninger

 Tlf.: 98 62 23 99

Telefontider: Alle dage kl. 7-16

 E-mail: taudahl@firma.tele.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Få et tilbud på din næste opgave

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at modtage et tilbud på din opgave.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt