​Bådtransport med stor sikkerhed

Har du brug for professionel bådtransport af din nye båd, tilbyder vi hos Aars Vognmandsforretning sikker transport af alle slags både i Aars, Vesthimmerland og Nordjylland. Vi er et yderst kompetent og seriøst vognmandsfirma, som har mange års erfaring med transport af forskellig karakter.

I 43 år har vi serviceret kunder med alle former for transport - og vi har glædet rigtig mange med sikker transport af deres båd. Vi har fokus på dine behov ved bådtransport, hvorfor vi tager os rigtig godt af din båd. Har du netop erhvervet dig en ny båd, som skal transporteres hjem, er vi klar til at løfte opgaven til perfektion.

Overlad trygt din båd til os

​Når du vælger at bestille bådtransport hos os, kan du være sikker på, at du har med et rutineret og kompetent firma at gøre. Vi tager hensyn til din båd og tager højde for alt fra form og tyngdepunkt. Den mindste fejl kan få store konsekvenser, og derfor er vi meget omhyggelige, når vi håndterer din bådtransport.​

En båd skal transporteres med omhu og teknisk snilde, da det kræver viden og indsigt i, hvordan og hvorledes man bedst muligt får placeret og afbalanceret båden. Det ved vi alt om, da vi har transporteret masser af både fra hjem til havn og omvendt. Har du en båd, der snart skal på vandet, tilbyder vi sikker bådtransport.

Kvalitetsbevidst bådtransport

Når det kommer til bådtransport, er det vigtigt, at du finder en vognmand, du kan stole på - og ikke mindst en, der har prøvet at transportere både før.

Vi sætter dine behov i højsæde, og vi tager rigtig god hånd om din båd. Vi er meget kvalitetsbevidste om alle vores opgaver, som vi udfører med stor faglig integritet og til en billig pris.

Få din båd sikkert på vandet - bestil bådtransport hos Aars Vognmandsforretning. Ring for priser på 98 62 23 99 eller skriv til taudahl@firma.tele.dk.​

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

​Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Firmaoplysninger​

  ​Aars Vognmandsforretning A/S

  CVR: 28867166

  Hjortkjærsvej 23

  9600 Aars​

 Kontaktoplysninger

 Tlf.: 98 62 23 99

Telefontider: Alle dage kl. 7-16

 E-mail: taudahl@firma.tele.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Få et tilbud på din næste opgave

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at modtage et tilbud på din opgave.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt